Hem » Utrustning » Tillbehör » Säkerhetsutrustning » Sea Kayaker's Aide Mémoire by Jeff Allen

Sea Kayaker's Aide Mémoire by Jeff Allen

1 2 3 4 5
(0/5) Bli först med att betygsätta.
Lagerstatus: I lager
250,00 :-

Beskrivning

Skrivet av Jeff Allen och tryckt på plast innehåller denna vattentäta A6 Aide-mémoire exempel på en Float-plan, en ledarförteckning, ett färdvägskort, ett nattnavigeringskort och ett överlämningsverktyg för traumapatienter. Tillsammans med många användbara akronymer och omvandlare, omfattar denna Aide-mémoire också Dynamisk Riskbedömning, Trip Plan Briefings, Tidvattenprognoser, Vind- och havskala, Vindhastighetskonvertering samt Topptips för paddling på natten.

Denna Aide-mémoire skisserar också tecknen och initiala behandlingar för hypotermi och förklarar Heat Escape Lessening Posture. Du kommer också att ha illustrationer av korta, långa och alla möjliga bogseringar.

Aide-mémoire kommer att fungera som en påminnelse om det värstahänder och du måste utföra Basic Life Support, använda nödflöden och / eller ringa nödsamtal på en VHF eller en telefon. Det kommer att påminna dig hur man bedömer en patient, samlar in och samlar in väsentlig information för akutsjukvården och om akuta handlingsplaner och helikopterprotokoll.

Läs mer

Specifikationer

Artnr: TR153

Omdöme

Lämna ett omdöme

MG66R
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Dela

Blogga om